Doe meer. Doe mee!

Ruim 80% van de mensen in Bernheze ging vorige week naar de stembus. Allemaal mensen die via hun stem lieten horen wie zij het meest geschikt vinden om dit land te besturen, allemaal mensen die via hun stemrecht wilden laten weten welke koers zij vinden dat dit land de komende jaren in moet slaan.

Het is goed om zoveel betrokkenheid te zien bij het bestuur van ons land. Het is belangrijk dat mensen laten weten wat zij denken dat goed is voor een land. Maar er kan vaker dan alleen op verkiezingsdag een verschil gemaakt worden. Elk bestuur, of het nu landelijk, provinciaal, gemeentelijk of zelfs op verenigingsniveau is, valt of staat bij enthousiastelingen met hart voor de zaak. Die enthousiastelingen zijn er nooit genoeg.

De afgelopen jaren hebben onze enthousiastelingen dag in dag uit gewerkt aan het mooier maken van onze dorpen. We stonden voor het behoud van groen in dorpsharten, maakten plannen voor het bouwen van betaalbare woningen en zorgden voor meer geld om kinderarmoede te bestrijden. We stonden er om nieuwelingen in onze dorpen te verwelkomen, bedachten plannen om meer mensen aan het werk te helpen en vroegen voortdurend aandacht voor problemen in de zorg.

Daar blijven we mee doorgaan. Hopelijk samen met u! Progressief Bernheze is voortdurend op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan het Bernheze van morgen. Word lid!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail